سازمان ملل ناکارآمد است

به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري ، رييس‌جمهوري اسلامي ايران با تأکيد بر اينکه سازمان ملل اکنون از کارايي لازم برخوردار نيست و ادامه اين روند مي تواند تعامل بين المللي و روحيه همکاري جمعي جهاني را به موازات نزول جايگاه سازمان ملل با خدشه اساسي مواجه سازد٬ اظهار داشت: به نمايندگي از اعضاي جنبش عدم تعهد از همه کشورهاي جهان دعوت مي نمايم که در مسير فراهم آوردن زمينه هاي مشارکت بيشتر و دخالت جدي در تصميم سازي هاي جهاني٬ نقش فعالتري را بر عهده گيرند و از اعضاي محترم مجمع عمومي و دبير کل سازمان ملل مصرانه مي خواهم تا موضوع اصلاحات را به شکل جدي در دستور کار قرار دهند و ساز و کار مناسبي را براي عملياتي کردن آن تعيين نمايند.

دکتر محمود احمدي نژاد در شصت و هفتمين مجمع عمومي سازمان ملل متحد با بيان اينکه آمده ايم تا با هم انديشي، زندگي بهتري براي جامعه بشري و ملت هايمان فراهم نمائيم، گفت: از سرزمين ايران، سرزمين شکوه و زيبايي، سرزمين علم و فرهنگ، سرزمين حکمت و اخلاق، مهد فلسفه و عرفان و ديار مهر و نور، سرزمين دانشمندان، حکيمان، فيلسوفان، عارفان، اديبان، سرزمين بوعلي سينا، فردوسي، مولوي، حافظ و عطار و خيام و شهريار به نمايندگي از ملتي بزرگ و سرافراز، از پايه گذاران تمدن بشري و از ميراث داران ارجمند جهاني و به نمايندگي از مردماني آگاه، آزادي خواه، دوستدار صلح، مهربان و صميمي که طعم تلخ تجاوزها و جنگ هاي تحميلي را چشيده و عميقاً قدرشناس ثبات و آرامش اند، در اين جمع حضور يافته ام.

رييس جمهور افزود: در جمع شما خواهران و برادران از سراسر جهان حضور يافته ام تا براي بار هشتم در هشت سال مأموريت خدمتگزاري به مردم شايسته کشورم، به جهانيان نشان دهم که ملت شريف ايران همچون گذشته تابناکِ تاريخي اش، انديشه اي جهاني دارد و از هرگونه تلاش و مجاهدت براي تأمين، توسعه و تحکيم صلح ، ثبات و آرامش در جهان که البته تنها از طريق همفکري و همکاري و مديريت مشترک ميسر است، استقبال کرده و آن را مهم تلقي مي کند.

دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه اينجا هستم تا پيام الهي و انساني مردان و زنان فرهيخته کشورم را به شما و همه مردم جهان ابلاغ کنم، اظهار داشت: حامل پيامي هستم که خداوند سخن ايران زمين سعدي عليه الرحمه در دو بيت ماندگار تاريخي به همه بشريت چنين هديه کرده است: بـنـي آدم اعضـــــاي يک پيـکرند، که در آفرينش زيک گوهرند، چو عضوي به درد آورد روزگار، دگر عضوهــا را نمـــاند قرار.

رييس جمهور تصريح کرد: طي هفت سال گذشته از چالش ها و راههاي برون رفت و افق آينده جهان سخن گفتم و امروز مي خواهم از منظر ديگري به آن بپردازم.

دکتر احمدي نژاد با اشاره به اينکه هزاران سال از پراکنده شدن و زندگي فرزندان حضرت آدم (ع) در بخش هاي مختلف زمين مي گذرد، خاطرنشان کرد: فرزندان آدم با رنگها و سلايق و زبانها و آداب گوناگون و در آرزوي ساختن جامعه اي متعالي و رسيدن به زندگي زيباتر و استقرار رفاه و صلح و امنيت پايدار تلاش گسترده اي بعمل آوردند و عليرغم مجاهدت پيگير صالحان و عدالت طلبان و تحمل رنج هاي فراوان توسط توده هاي مردم براي نيل به شادکامي و پيروزي، جز در موارد اندک، تاريخ بشر پر از تلخ کامي و شکست هاست.

دکتر احمدي نژاد گفت: لحظه اي در ذهن خود تصور کنيد اگر خودبرتربيني ها، بي اعتمادي ها، بداخلاقي ها و ديکتاتوري ها نبود و هيچکس به حق ديگري دست اندازي نمي کرد، اگر به جاي ميزان برخورداري و مصرف، ارزش هاي انساني معيار شأن اجتماعي بود، اگر بشر دوره سياه قرون وسطي را تجربه نکرده بود و قدرتمندان مانع از شکوفايي علم و انديشه سازنده نمي شدند، اگر جنگهاي صليبي و دوران برده داري و استعمار واقع نشده بود و ميراث داران آن دوران سياه، در ادامه راه، انساني عمل مي کردند.

رييس جمور ادامه داد: اگر جنگ هاي اول و دوم در اروپا و جنگ کره و ويتنام و جنگهاي آفريقا و امريکاي لاتين و بالکان اتفاق نمي افتاد و به جاي اشغال فلسطين و تحميل حکومت جعلي و نسل کشي و آواره کردن ميليون ها نفر، حقيقت حوادث جنگ اعلام و به عدالت رفتار مي شد، اگر تجاوز صدام عليه ايران نبود و زورمداران به جاي حمايت از صدام از حقوق ملت ايران حمايت مي کردند، اگر حادثه تلخ 11 سپتامبر و لشگرکشي به افغانستان و عراق و کشتار و آوارگي ميليونها نفر اتفاق نمي افتاد و به جاي کشتن و به دريا انداختن يک متهم بدون محاکمه و اطلاع رساني به مردم امريکا و جهان يک گروه مستقل حقيقت ياب امکان آگاهي عمومي از کيفيت حادثه و مجازات عاملان آن را فراهم مي آورد، اگر از افراط گرايي و تروريسم براي پيشبرد سياست ها استفاده نمي شد، اگر سلاح ها به قلم تبديل و هزينه هاي نظامي صرف رفاه و دوستي ملت ها مي شد، اگر بر طبل اختلاف قومي، مذهبي و نژادي کوبيده نمي شد و از وجود اختلافات و بزرگنمايي آن مقاصد سوءسياسي و اقتصادي دنبال نمي شد.

دکتر احمدي نژاد در ادامه تشريح رخدادهاي ناگوار تاريخ اظهار داشت: اگر بجاي ژست دروغين آزادي خواهي و دادن فرصت براي توهين به مقدسات بشري و انبياءالهي، که پاکترين و مهربان ترين انسانها و هداياي بزرگ خداي بزرگ به بشريت هستند، حق انتقاد به سياستهاي سلطه جويانه و اقدامات صهيونيسم جهاني به رسميت شناخته مي شد و شبکه هاي رسانه اي جهان، مستقل و آزاد، حقايق را منتشر مي کردند، اگر شوراي امنيت تحت سيطره چند دولت نبود و سازمان ملل مي توانست عادلانه عمل کند، اگر نهادهاي اقتصادي بين المللي تحت فشار نبودند و منصفانه، کارشناسانه و بر اساس عدالت عمل مي کردند، اگر سرمايه داران جهاني براي منافع خود، اقتصاد ملتها را به ضعف نمي کشاندند و براي جبران اشتباهات خود، ملت ها را قرباني نمي کردند، اگر صداقت بر روابط بين المللي حاکم بود و همه ملت ها و دولت ها با حق يکسان و عادلانه مي توانستند آزادانه در امور جهاني مشارکت و براي سعادت بشري تلاش کنند و خلاصه اگر دهها وضعيت نامطلوب ديگر در حيات بشري رخ نمي داد و موجود نبود، در آن صورت زندگي چقدر زيبا و تاريخ چقدر دوست داشتني بود.

رييس جمهور با بيان اينکه اجازه دهيد با هم نگاهي به وضعيت امروز عالم داشته باشيم، تصريح کرد: در عرصه اقتصادي، فقر و فاصله طبقاتي در حال گسترش است، مجموع بدهي خارجي فقط 18 کشور صنعتي جهان از مرز 60 تريليون دلار گذشته است در حالي که بازگشت حتي نيمي از آن فقر را از صاحبان منابع و از جهان ريشه کن مي کند، اقتصاد متکي بر مسابقه مصرف گرايي به بهره کشي از انسان به نفع عده اي معدود انجاميده است، خلق دارائيهاي کاغذي، با اتکاءبه قدرت و تسلط بر مراکز جهاني اقتصاد، بزرگترين سوء استفاده تاريخ است و يکي از عوامل اصلي بحران اقتصادي است، گزارش شده است که تنها توسط يک دولت 32 تريليون دلار دارايي کاغذي خلق شده است و برنامه ريزي توسعه مبتني بر اقتصاد سرمايه داري، با حرکت در دايره بسته، موجب رقابت غيرسازنده و مخرب شده و در عمل شکست خورده است.

دکتر احمدي نژاد اضافه کرد: در عرصه فرهنگي مکارم اخلاقي نظير جوانمردي، پاکي، صداقت، مهرباني و فداکاري از منظر سياستمداران حاکم بر مراکز قدرت جهاني، مفاهيمي ارتجاعي و مانع از پيشبرد اهداف تلقي مي شود. رسماً از عدم اعتقاد به حاکميت اخلاق در مناسبات سياسي و اجتماعي سخن مي گويند، فرهنگهاي اصيل و بومي که حاصل قرن ها تلاش و فصل مشترک زيبايي دوستي انسانها و ملتها و موجب تنوع و نشاط فرهنگي و تحرک اجتماعي جامعه جهاني است در معرض هجوم و انقراض است، با تخريب و تحقير سازمان يافته هويت ها شيوه خاصي از زندگي بي هويت فردي و اجتماعي به ملت ها تحميل مي شود، خانواده که اصيل ترين کانون انسان ساز اجتماعي و مرکز خلق و پراکنش عشق و انسانيت است بسيار تضعيف شده و نقش سازنده آن رو به نابودي است، شخصيت و نقش محوري زن که موجودي آسماني و مظهر جمال و مهرباني خداوند و ستون پايداري جامعه است با سوء استفاده برخي از صاحبان قدرت و ثروت دچار آسيب فراوان شده است و روح آدميان مکدر و حقيقت انسانها تحقير و منکوب شده است.

رييس جمهور در تشريح اوضاع در عرصه سياست و امنيت خاطرنشان کرد: يک جانبه گرايي و استاندارد چندگانه و تحميل جنگ و ناامني و اشغال براي نفع اقتصادي و يا بسط سلطه بر مراکز حساس جهان، عادي شده است، مسابقه تسليحاتي و تهديد با سلاح اتمي و کشتار جمعي توسط قدرتهاي مسلط امري رايج است. آزمايش تسليحاتِ به مراتب مخرب تر و فوق مدرن و تهديد علني به داشتن آن و دادن وعده آشکار کردن آن در وقت مقتضي، به ادبيات تازه اي براي خالي کردن دل ملت ها براي پذيرش دوره جديدي از سلطه بدل شده است که تهديد ملت بزرگ ايران به حمله نظامي از سوي صهيونيست هاي بي فرهنگ از نمونه هاي بارز اين واقعيت تلخ است.

دکتر احمدي نژاد افزود: بي اعتمادي بر روابط بين المللي حاکم است و مرجع مورد اعتماد و عادلي براي رفع مناقشات وجود ندارد و حتي کساني که هزاران بمب اتم و انواع سلاح انبار کرده اند احساس امنيت نمي کنند.

رييس جمهور در ادامه سخنان خود گفت: محيط زيست که ثروت مشترک و متعلق به همه بشر و بستر تداوم حيات انسان است، به واسطه زياده خواهي و تاخت و تاز عده اي بي مبالات و بي مسئوليت و عمدتاً از سرمايه داران جهاني، متحمل گسترده ترين تخريب ها است و در نتيجه، خشکسالي و سيل و زلزله و انواع آلودگي، حيات انساني را به مخاطره جدي انداخته است.

دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه عليرغم برخي پيشرفتها هنوز آرزوهاي فرزندان حضرت آدم(ع) محقق نگرديده است، ادامه داد: آيا کسي تصور مي کند که ادامه نظم موجود بتواند سعادت را به جامعه بشري هديه نمايد؛ همه از وضع موجود و نظام حاکم بين المللي ناراضي و البته از آينده آن مأيوسند.

رييس جمهور اظهار داشت: آدميان شايسته چنين وضعي نيستند و خداوند حکيم و مهربان که همه انسانها را دوست دارد چنين وضعي را نپسنديده است. او از انسان که بالاترين مخلوق اوست خواسته است که بهترين و زيباترين زندگي همراه با عدالت و عشق و کرامت را در زمين بر پا کند، پس بايد چاره اي انديشيد.

دکتر احمدي نژاد با طرح اين سوال که به راستي مسئول حوادث چه کسي و علت آن کدام است؟ تصريح کرد: عده اي تلاش مي کنند که وضع را طبيعي و خواست خدا، و ملت ها را مسئول اصلي زشتي ها و ناکامي ها معرفي نمايند. اينان مي گويند که اين ملت ها هستند که تبعيض و ظلم را مي پذيرند، تن به ديکتاتوري و تحميل و زياده خواهي مي دهند، تسليم اراده هاي استکباري و توسعه طلبي ها مي شوند، تحت تاثير ترفندهاي تبليغاتيِ گروههاي قدرت قرار مي گيرند و بالاخره اينکه آنچه بر سر جامعه جهاني مي آيد نتيجه مواضع منفعلانه و سلطه پذيرانه آنان است.

رييس جمهور خاطرنشان کرد: اينها استدلال کساني است که با مقصر جلوه دادن ملت ها، اعمال مخرب و زشت اقليت حاکم بر جهان را توجيه مي نمايند. اين ادعاها حتي اگر درست مي بودند نيز قطعاً و حتماً نمي توانستند توجيه کننده استمرار نظام ظالمانه بين الملل باشند، بلکه فقر و ضعف بر ملت ها تحميل و زياده خواهي ها گاه با فريبکاري و گاه با زور و سلاح اعمال شده و مي شود.

دکتر احمدي نژاد اضافه کرد: آنان براي توجيه اقدامات ضد بشري خود نظريه تنازع براي بقاي نوع و نژاد برتر را ترويج مي کنند، در حالي که اصولا ًو به طور معمول اکثريت دولت ها و توده هاي مردم عدالتخواه و در برابر حق خاضع و به دنبال کرامت و رفاه و تعامل سازنده هستند.

رييس جمهور گفت: توده هاي مردم به دنبال جهان گشايي و ثروت افسانه اي نبوده اند. آنها با هم اختلاف اصولي ندارند و در حوادث تلخ تاريخ نقش تعيين کننده نداشته بلکه خود قرباني حوادث بوده اند.

دکتر احمدي نژاد با تاکيد بر اينکه باور ندارم که توده هاي مسلمان و مسيحي و يهودي، هندو و بودايي و غيره با يکديگر مشکلي داشته باشند، افزود: آنان به راحتي با هم انس مي گيرند و در فضاي دوستي زندگي مي کنند و همگي خواهان پاکي و عدالت و محبت هستند. برآيند مطالبات و گرايشات عمومي ملت ها هميشه مثبت و فصل مشترک آنها، تمايلات فطري و گرايش هاي زيبا و متعالي الهي- انساني بوده است.

رييس جمهور با اشاره به اينکه عامل اصلي و مسئول حوادث تلخ تاريخ و وضع ناگوار امروز، مديريت حاکم بر جهان و مدعيان و قدرتمندان بين المللي دل سپرده به شيطان هستند، اظهار داشت: نظمي که ريشه در انديشه ضد انساني برده داري و استعمار قديم و جديد دارد، مسئول فقر و فساد و جهل و تباهي و ستم و تبعيض در جاي جاي جهان است.

دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه مديريت و نظم امروز حاکم بر جهان ويژگي هايي دارد که بايد آنها را مورد توجه قرار داد، تصريح کرد: اول اينکه اين نظم مبتني بر تفکر مادي و از اين رو غير متعهد به ارزش هاي اخلاقي است، دوم اينکه بر اساس خودخواهي، فريب و کينه توزي و نفرت شکل گرفته است و سوم بر اساس درجه بندي انسانها، تحقير برخي ملت ها، تضييع حقوق ديگران و سلطه طلبي پايه گذاري شده است.

رييس جمهور افزود: چهارمين ويژگي اين نظم اين است که به دنبال بسط سلطه گري از راه تشديد تفرقه و درگيري بين اقوام و ملل است، پنجم اينکه به دنبال ايجاد انحصار در قدرت و ثروت و علم و فناوري براي گروهي معدود است و ششم اينکه سازماندهي سياسي در مراکز اصلي قدرت جهان، بر پايه ادبيات سلطه و غلبه بر ديگران استوار است. اين مراکز همه براي کسب قدرتند و نه براي ايجاد صلح و خدمت به مردم.

دکتر احمدي نژاد با طرح اين سوال که آيا مي شود باور کرد که عده اي براي خدمت به انسانها، صدها ميليون دلار در تبليغات انتخاباتي هزينه نمايند، خاطرنشان کرد: به زعم احزاب بزرگ در کشورهاي سرمايه داري جهاني، هزينه هاي انتخاباتي در واقع يک نوع سرمايه گذاري محسوب مي شود و مردم در اين کشورها مجبور به انتخاب احزاب هستند در حالي که احزاب درصد کمي از مردم را در عضويت خود دارند.

رييس جمهور با بيان اينکه اراده و نظر توده هاي مردم، از جمله در امريکا و اروپا، در عرصه هاي مهم و مستمر تصميم گيري به خصوص در سياستهاي اصلي داخلي و خارجي کمترين تأثير را دارد، گفت: فرياد آنان به جايي نمي رسد، حتي اگر 99% جامعه خود را تشکيل دهند.

دکتر احمدي نژاد با اشاره به اينکه ارزش هاي اخلاقي و انساني قرباني کسب رأي شده و توجه به مطالبات مردم فقط به يک ابزار تبليغاتي در زمان انتخابات مبدل شده است، هفتمين ويژگي اين نظم را تبعيض آلود و بر اساس بي عدالتي بنا شدن آن عنوان کرد.

رييس جمهور با طرح اين سوال که چه بايد کرد و راه برون رفت کدام است؟ ادامه داد: شکي نيست که جهان نيازمند انديشه و نظم جديدي است. نظمي که 1- انسان در آن به عنوان برترين مخلوق خداوند برخوردار از ابعاد مادي و معنوي و داراي فطرت پاک الهي که حق طلبي و عدالت خواهي از خصائص اصلي آن است، شناخته شود، 2- به جاي تحقير و درجه بندي انسانها و ملت ها به دنبال احياي کرامت و پذيرش حُرمت آدميان و کمال و سعادت همگاني باشد، 3- با نگاه جهاني به دنبال صلح، امنيت پايدار و رفاه براي کل جامعه بشري باشد.

دکتر احمدي نژاد در ادامه اظهار داشت: چهارمين ويژگي اين نظم اين است که بر مبناي اعتماد و محبت به نوع انسان و براي نزديک کردن انديشه ها، قلب ها و دست ها و رفع فاصله ها پايه گذاري شود و در آن حاکمان بايد عاشق مردم باشند، 5- بر اساس عدالت و يکساني همگان در برابر قانون و بر پايه استانداردي يگانه باشد، 6- مديران حاکم بر جهان خود را خادم مردم و متعهد به آنان بدانند نه برتر از مردم و 7- مديريت امانتي مقدس از سوي مردم در دست مديران جهاني و نه فرصتي براي کسب ثروت و قدرت بيشتر به شمار آيد.

رييس جمهور با طرح اين سوا که آيا چنين نظمي جز با مشارکت همگاني در مديريت جهاني محقق مي گردد، تصريح کرد: بديهي است روزي که آحاد مردم و دولتها جهاني بينديشند و با التزام به مباني فوق نسبت به مسائل مهم بين المللي احساس مسئوليت نموده و به مشارکت فعال در تصميم گيري ها مبادرت ورزند، آرزوها فرصت تحقق پيدا خواهند کرد.

دکتر احمدي نژاد خاطرنشان کرد: با ارتقاي سطح آگاهي ها، مطالبه مديريت مشترک جهاني و مالاً فرصت هاي استقرار آن روز به روز بيشتر خواهد شد. امروز روز ملت هاست و خواست و اراده آنان تعيين کننده جهان فردا است.

رييس جمهور گفت: شايسته است 1- به خداوند توکل نمائيم و با تمام توان در برابر اقليت زياده خواه بايستيم تا منزوي شوند و دست آنان از مراکز قدرت تصميم ساز در تعيين سرنوشت ملتها کوتاه گردد، 2- بارش لطف و رحمت خداوند را باور و آن را در انسجام و وحدت جوامع بشري جستجو کنيم. ملت ها و دولت هاي برآمده از اراده آزاد آنان بايد به توانايي هاي بي پايان خود مومن باشند و بدانند که با اعتماد به نفس در مبارزه با نظام ناعادلانه و دفاع از حقوق انساني پيروزند، 3- با پافشاري بر اجراي عدالت در همه مناسبات و تقويت وحدت، دوستي و گسترش تعاملات اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي در قالب نهادهاي مستقل و تخصصي، زمينه تحقق مديريت مشترک جهاني را فراهم سازيم.

دکتر احمدي نژاد ادامه داد: چهارم اينکه براي اصلاح ساختار سازمان ملل، بر محور منافع همگان و مصلحت جهان، تلاش مشترک و هماهنگي را سازماندهي نمائيم. توجه به اين نکته بسيار ضروري است که سازمان ملل متعلق به ملت هاست و از اين رو وجود تبعيض بين اعضاءاهانت بزرگي به ملت هاست. وجود تبعيض و انحصار در سازمان به هيچ صورت و در هيچ اندازه اي پذيرفتني نخواهد بود و 5- سرانجام آنکه در توليد و ترويج ادبيات و طراحي ساختارهاي لازم براي مديريت مشترک جهاني مبتني بر عدالت و عشق و آزادي و ضرورت استقرار آن تلاش هماهنگ و گسترده تري داشته باشيم.

رييس جمهور با بيان اينکه مشارکت در مديريت جهاني اساس صلح پايدار است، اظهار داشت: جنبش عدم تعهد به عنوان بزرگترين نهاد بين المللي بعد از مجمع عمومي ملل متحد با درک اهميت پرداختن به موضوعيت مديريت جهاني و با فهم عميق نسبت به نقش مديريت ناصحيح در بروز بحران ها و مشکلات موجود گسترده در جهان، شانزدهمين نشست خود در تهران را با شعار مديريت مشترک جهاني برگزار کرد. در اين نشست که با حضور بسيار فعال و پرنشاط رؤسا و نمايندگان محترم بيش از 120 کشور جهان برگزار شد بر ضرورت مشارکت جدي و مؤثر همه ملت ها در مديريت مسائل جهاني تأکيد گرديد.

دکتر احمدي نژاد تصريح کرد: خوشبختانه اکنون در نقطه عطف تاريخي قرار داريم. از يک سو نظام مارکسيستي ديگر از جايگاهي در دنيا برخوردار نيست و عملاً از صحنه تدبير مديريتي حذف گشته است و از سوي ديگر نظام سرمايه داري نيز در باتلاقي که به دست خود پديد آورده گرفتار آمده و ابتکار قابل ملاحظه اي براي حل مسائل مختلف اقتصادي، سياسي، امنيتي و فرهنگي جهان ندارد و عملاً در موضع تدبير مديريتي به بن بست رسيده است.

رييس جمهور اضافه کرد: جنبش عدم تعهد مفتخر است که يکبار ديگر بر درستي تصميم تاريخي اش در نفي قطب هاي قدرت و طرد نظام هاي لجام گسيخته مذکور تأکيد نمايد. اکنون اينجانب به نمايندگي از اعضاي جنبش عدم تعهد از همه کشورهاي جهان دعوت مي نمايم که در مسير فراهم آوردن زمينه هاي مشارکت مؤثر و دخالت جدي در تصميم سازي هاي جهاني، نقش فعال تري را بر عهده گيرند. ضرورت بر داشتن موانع ساختاري و تسهيل در فرآيند مشارکت همگاني بيش از هر زمان ديگري احساس مي شود.

دکتر احمدي نژاد با تصريح به اينکه امروز سازمان ملل اکنون از کارآيي لازم برخوردار نيست و ادامه اين روند، يعني کاهش اميد به ساختار جهاني براي دفاع از حقوق ملت ها، خاطرنشان کرد: ادامه اين روند مي تواند تعامل بين المللي و روحيه همکاري جمعي جهاني را به موازات نزول جايگاه سازمان ملل با خدشه اساسي مواجه سازد.

رييس جمهور گفت: سازمان ملل که با هدف توسعه عدالت و احقاق حقوق همگاني تأسيس شده است، در عمل خود گرفتار تبعيض شده و راه اعمال ظلم معدودي از کشورها را بر قاطبه جهاني گشوده و عملاً به ناکارآمدي خود دامن زده است. وجود امتياز وتو و انحصار قدرت در شوراي امنيت به تضييق در امکان اعمال حق و دفاع از حقوق ملت ها انجاميده است.

دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه موضوع اصلاح ساختار چنانکه ذکر آن رفت نياز مهمي است که بارها از سوي نمايندگان ملت ها بر آن تأکيد شده، اما به اجرا گذارده نشده است، افزود: اينجانب از اعضاي محترم مجمع عمومي و از جناب آقاي دبيرکل و همکارانشان مصرانه مي خواهم تا موضوع اصلاحات را به شکل جدي در دستور قرار دهند و سازوکار مناسبي را براي عملياتي کردن آن تعيين نمايند.

رييس جمهور با اشاره به اينکه جنبش عدم تعهد آمادگي دارد تا سازمان ملل را در اين امر خطير ياري رساند، اظهار داشت: استقرار صلح و امنيت پايدار و زندگي سعادتمند براي همه بشريت، گرچه يک ماموريت بزرگ و تاريخي، اما شدني است. خداوند مهربان ما را در انجام آن تنها نگذاشته و آن را حتمي الوقوع داشته است چرا که خلاف آن نقض حکمت است.

دکتر احمدي نژاد اضافه کرد: خداوند وعده داده است که مردي از جنس مهرباني، عاشق مردم و عدالت گستر مطلق و انسان کامل حضرت مهدي(عج) به همراه حضرت مسيح (ع) و صالحان مي آيد و با بهره گيري از ظرفيت هاي وجودي مردان و زنانِ شايسته همه ملت ها، تأکيد مي کنم با بهره گيري از

ظرفيت هاي وجودي مردان و زنانِ شايسته همه ملت ها جامعه بشري را در رسيدن به آرمان هاي با شکوه و جاودانه اش راهبري خواهد کرد.

رييس جمهور تصريح کرد: ظهور منجي آغازي ديگر، تولدي دوباره و زنده شدن مجدد است. آغاز استقرار صلح و امنيت پايدار و زندگي واقعي است. آمدن او پايان ظلم، بداخلاقي، فقر و تبعيض و آغاز عدالت و عشق و همدلي است؛ او مي آيد تا دوران شکوفايي حقيقي انسان و نشاط و شادماني واقعي و پايدار آغاز شود.

رييس جمهور ادامه داد: مهدي موعود (عج) مي آيد تا بازدودن پرده هاي جهل، خرافه و تعصب و گشودن دروازه هاي علم و آگاهي، دنيايي سرشار از دانايي بر پا کند و زمينه مشارکت فعال و سازنده همگاني را در مديريت جهاني فراهم سازد. او مي آيد تا مهرباني و اميد و آزادي و کرامت را به همه انسانها هديه کند، تا آدميان طعم دلپذير انسان بودن و شهد شيرين با انسان زيستن را تجربه کنند،تا \"دست ها به گرمي در هم\" و \"قلب ها سرشار از عشق با هم\" و \"انديشه ها پاک و هماهنگ بر هم\" ، در خدمت امنيت، رفاه و سعادت جامعه بشري درآيد و مي آيد تا همه فرزندان سياه، سفيد، سرخ و زرد حضرت آدم (ع) را از پس يک تاريخ جدايي و فراق به خانه برگرداند و کامشان را به وصال جاودانه شيرين سازد.

دکتر احمدي نژاد خاطرنشان کرد: ظهور منجي و مسيح و ياران صالح جهاني آنان نه از طريق جنگ و زور بلکه از مسير بيداري انديشه و توسعه مهر در همگان، آينده هميشه روشن بشر را با طلوع خورشيد پرفروغ و بي غروب آگاهي و آزادي رقم خواهد زد و در تن سرد و يخ زده جهان شور خواهد ريخت. او بهار را به جان آدميت و جهان بشريت هديه خواهد کرد، او خود بهار است و با آمدنش به زمستانِ وجودِ بشرِ در \" زنجير جهل، فقر و جنگ\" پايان مي بخشد و فصل شکفتن و شکوه انسان را فرياد مي زند.

رييس جمهور گفت: اکنون مي توان رايحه خوش و نسيم روح انگيز بهار انسانها را حس کرد. بهاري که در آغاز آن هستيم اختصاص به نژاد، قوم، ملت و منطقه خاصي ندارد و به زودي همه سرزمين ها را در آسيا، اروپا، افريقا و امريکا فرا خواهد گرفت.

دکتر احمدي نژاد تاکيد کرد: او بهار همه عدالت طلبان، آزادي خواهان و پيروان انبياء الهي است. او بهار انسان است و خرمي دوران. بيائيم همه با هم در مسير آمدنش با همدلي و همکاري و ايجاد سازوکارهاي وحدت آفرين و آرامش بخش راه بگشائيم و از فيض وجودش جانهايِ تشنه بشريت را سيراب کنيم. زنده باد بهار، زنده باد بهار و باز هم زنده باد بهار.

انتهای پیام/

کد خبر 1391070559